menu

SPORT v EMIRÁTECH

Emiráty nabízí velké množství sportovních aktivit jak pro aktivní sportovce, především golfisty, tak i pro milovníky různých špičkových sportovních světových akcí, jako je Formule 1, koňské dostihy, velbloudí dostihy, tenisové či golfové turnaje.  Událostí během roku se zde koná skutečně mnoho a tak si jen stačí vybrat,která z nich je Vašemu srdci nejbližší a vydat se v tomto termínu na dovolenou do Emirátů a Dubaje.

GOLF

Pro milovníky golfu je tady doslova ráj v podobě 12-ti golfových, velmi kvalitních hřišť. 

VODNÍ SPORTY

Všichni aktivní sportovci mohou okusit širokou nabídku vodních sportů většiny luxusních plážových hotelů od winsurfingu, vodní lyže, až po kajak či potápění.

PÍSEČNÉ DUNY

Všudy přítomné písečné duny nabízí novodobí sport sandboarding. Vyšlápnete si to až na vrchol písečné duny a pak můžete na prkně sjet až dolů.

LYŽOVÁNÍ 

Zní to jako sci -fi? Ano, je to tak, vítejte ve světě budoucnosti, kde se na poušti dá lyžovat! :-) V nákupním centru Emirates Mall se nachází sjezdovka s umělým sněhem a tak se milovníci zimních sportů mohou vydat vyzkoušet lyže uprostřed pouště. Vše Vám zde půjčí, lyže, oblečení, boty....

BRUSLENÍ

Stejně tak jako sjezdovka, nachází se zde také velké kluziště, kde si můžete jít zabruslit.